Mongolský recept na angínu a chřipku

Mongolský recept na angínu a chřipku

V mlýnku na kávu pomelte půl šálku kmínu, nasypte do šálku vody a vařte 15 minut. Potom přeceďte a nařeďte další čtvrtinou šálku vody, a přiveďte opět k varu. Odstavte z tepla, přidejte 1 polévkovou lžíci brandy, nebo vodky či slivovice. Prostě lžíci čistého alkoholu. Alkohol roztahuje cévy a pomáhá šířit léčivé látky v těle.


Užití:

Podávejte každých 30 minut 1 lžíci. Již po 2 hodinách bolest v krku ustupuje. Po 4 hodinách můžou bolesti v krku ustoupit úplně. Je dobré využívat celou dávku. Doporučuje se také, aby každý, kdo se potýká s častým nachlazením, angínami, záněty hltanu a průdušnice, aby tento lék aplikoval.

 

Až lidé přestanou věřit v sílu a MOC peněz, pak nastanou velké změny - změny k dobrému. Ano, ta situace nastane. Ať už samovolně nebo vynuceně. Nebude se to asi řadě "rozumářů" líbit, ale nic s tím neudělají...